Avaa toiminto Käyttäjähallinta => Käyttäjäryhmät.

Luo uusi ryhmä

tai

kopioi vanha.

Suosittelemme kopioimaan vanhan, niin ette joudu asettamaan kaikkia perus toimintoja.

Täytä ryhmän perustiedot ja tallenna.

Tämän jälkeen ruksaa sallitut toiminnot ja aseta niiden alla olevat oikeudet sellaisiksi, kuin haluatte tällä ryhmällä ne olevan.

Tallenna tämän jälkeen käyttäjäryhmä uudelleen.

Seuraavaksi avatkaa sivu Käyttäjähallinta => Käyttäjät ja palatkaa sivulle Käyttäjähallinta => Käyttäjäryhmät.

Avatkaa oman käyttäjäryhmänne muokkaus ja sallikaa uuden käyttäjäryhmän käyttäjien käsittely oikeuksista Käyttäjähallinta => Käyttäjäryhmät => Käyttäjäryhmien oikeudet.

Tämän jälkeen tallenna oma käyttäjäryhmänne ja voitte alkaa lisäämään ja/tai siirtämään käyttäjiä tähän uuteen ryhmään.

Suosittelemme ensin kirjautumaan sisäisesti testi käyttäjällä, jotta voitte varmistaa, että ryhmän käyttäjät näkevät juuri ne kaikki asiat mitkä olette halunneet heidän näkevän.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?