Mikäli kohteesi lopetetaan, niin on tarpeellista poistaa kohteen tulevat työt.

Kohteen töiden poistaminen manuaalisesti

Tämä tapahtuu kohdasta Asiakkaat -> Kohteet jonka alta löytyy kaksi nappia:

  • Lopeta tulevat toistettavat työt: lopettaa töiden toiston
  • Merkitse poistetuksi kaikki tulevat työt: merkitsee kaikki tulevaisuudessa olevat työt poistetuksi. Tätä voi painaa vain kohteella joka on merkitty poistetuksi perustietojen muokkauksen kautta tai kohteen Poista-nappia käyttämällä.

Kohteen töiden poistaminen automaattisesti kun kohde poistetaan

Voit poistaa kaikki tulevat toistot sekä poistaa kaikki kohteen tulevat työt asettamalla päälle seuraavan asetuksen. Kun tämä asetus on laitettu päälle, niin kohteen poisto suorittaa kummatkin edellä olevien nappien toiminnoista.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?