Syötä asetukseen Yrityksen logo yrityksenne logo .png muodossa.

Kannattaa tarvittaessa leikata kuva sellaiseksi, että sisältää pelkästään logon ja mahdollisesti tausta läpinäkyväksi.

Muunna seuraavaksi logonne maksimissaan 127x15 mm kokoiseksi PDF-tiedostoksi mahdollista tilausvahvistus paperia varten.

Syöttäkää tämä tiedosto asetukseen Tilausvahvistuksen logo (PDF)

Käyttöliittymän perusväri

Voitte valita Firasor.fi sovelluksen käyttöliittymän väriksi ihan minkä värin vain haluatte.

Tämä onnistuu Käyttöliittymän perusväri-asetuksella.