Toistotyölle asetettavan työselosteen tai työn kuvauksen voi asettaa määräytyväksi eri tavoin.

Asetuksista löytyy (Asetukset > Asiakkaan asetukset > HUOLTO: työn asetukset) seuraavat asetukset:

Asetuksia pääsee muokkaamaan oikealta kynä-painikkeesta, jolloin pääsee valitsemaan avautuvasta pudotusvalikosta tavan, jolla kopioituvalle työlle asetetaan työseloste tai työn kuvaus.

Työn kopioituessa työselosteen voi asettaa tulevan:

  1. samaksi, kuin edellisellä työllä
  2. alkuperäisen työlajikkeen mukaan
  3. jäämään kokonaan tyhjäksi.

Mikäli alkuperäiselle työlajikkeelle ei ole määritetty selitystä, kopioituu seloste edelliseltä työltä.

Kun kopioitumisperuste on valittu, muista painaa Tallenna-painiketta!

Valinnan saa peruutettua ruksista.

Työn kuvauksen kopiointi perusteen määrittäminen tapahtuu vastaavasti kynäpainikkeen ja valikon kautta.

Ainoana erotuksena työn kuvauksen kopioimisessa on se, että sitä ei voi jättää tyhjäksi.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?