Mittarien lukemisen aktivoituminen työlle vaatii seuraavat asiat:

1. Asetus Asiakasasetukset => HUOLTO: Työn asetukset => Näytetäänkö työllä mittarilukeminen? pitää olla päällä.

2. Käyttäjällä pitää olla oikeus Mittarit => Mittarilukemien syöttö (Huoltomies) sivulle.

Tämän jälkeen kerran onnistuneesti tietokantaan tallennetuille töille ilmestyy osio "Mittarilukema", johon latautuu valitun kohteen (huoneiston, jos valittu) mittarit.

Kohteen tai huoneiston vaihtuessa latautuu osion tiedot uudelleen vastaamaan niitä.