1. Luodaksenne ajastuksen menkää sivulle Mittarit => Mittarilukemien lähetys.

2. Painakaa Ajastukset kohdasta "Näytä Ajastukset"-nappulaa:

3. Painakaa Uusi ajastus.

4. Täyttäkää raportin perustiedot:

- Raportin nimi => Tulee sähköpostin otsikoksi.

- Lähetys tunti => Millä tunnilla lähetetään.

- Taajuus => Kuinka usein lähetetään.

- Seuraava suorituskerta => Mistä päivästä lähtien annetulla taajuudella aletaan lähettää?

5. Valitkaa Käyttäjät kohtaan käyttäjät, joille lähetetään raportti heille yhdistettyjen kohteiden mittareista.

6. Ruksatkaa kaikki tiedostotyypit mitkä haluatte menevän liitteeksi Liitteet valinnassa.

- PDF => Raportti PDF muodosssa.

- CSV (Excel) => Raportti kaikkien taulukkolaskenta ohjelmien tukemassa CSV muodossa.

- XLSX (Excel) => Raportti Microsoft Excelin omassa XLSX muodossa.

7. Valitkaa aikaväli raportille Aikaväli valinnasta.

- Kaikki => Otetaan mukaan kaikki tulokset, eli ilman aikavälirajausta.

- Ajastus väli => Lähetys päivää edeltävästä päivästä valitun taajuuden verran taaksepäin.

8. Valitkaa mittarien rajaus Huoneisto/Päämittarit valintaan:

- Kaikki => Kaikki kohteiden mittarit.

- Vain päämittarit => Pelkästään kohteiden päämittarit ilman huoneistomittareita.

- Vain huoneistomittarit => Pelkästään huoneistojen mittarit ilman kohteiden päämittareita.

9. Tallentakaa ajastus.