1. Luodaksenne ajastuksen menkää sivulle Mittarit => Mittarilukemien lähetys.

2. Painakaa Ajastukset kohdasta "Näytä Ajastukset"-nappulaa:

3. Painakaa Uusi ajastus.

4. Täyttäkää raportin perustiedot:

- Raportin nimi => Tulee sähköpostin otsikoksi.

- Lähetys tunti => Millä tunnilla lähetetään.

- Taajuus => Kuinka usein lähetetään.

- Seuraava suorituskerta => Mistä päivästä lähtien annetulla taajuudella aletaan lähettää?

5. Valitkaa Käyttäjät kohtaan käyttäjät, joille lähetetään raportti heille yhdistettyjen kohteiden mittareista.

5.1 Oletuksena käyttäjälle tulee yksi liitetiedosto per tiedostotyyppi kaikkien heille yhdistettyjen kohteiden mittareista.

Tämän saa muutettua Mittariraportti yksitellen valinnalla käyttäjän muokkauksessa (Käyttäjähallinta => Käyttäjät).

Asettamalla kentän Lisätiedot => Mittariraportti yksitellen? arvoon Kyllä, muodostuu jokaisesta kohteesta oma tiedostonsa.

6. Ruksatkaa kaikki tiedostotyypit mitkä haluatte menevän liitteeksi Liitteet valinnassa.

- PDF => Raportti PDF muodosssa.

- CSV (Excel) => Raportti kaikkien taulukkolaskenta ohjelmien tukemassa CSV muodossa.

- XLSX (Excel) => Raportti Microsoft Excelin omassa XLSX muodossa.

7. Valitkaa aikaväli raportille Aikaväli valinnasta.

- Kaikki => Otetaan mukaan kaikki tulokset, eli ilman aikavälirajausta.

- Ajastus väli => Lähetys päivää edeltävästä päivästä valitun taajuuden verran taaksepäin.

8. Valitkaa mittarien rajaus Huoneisto/Päämittarit valintaan:

- Kaikki => Kaikki kohteiden mittarit.

- Vain päämittarit => Pelkästään kohteiden päämittarit ilman huoneistomittareita.

- Vain huoneistomittarit => Pelkästään huoneistojen mittarit ilman kohteiden päämittareita.

9. Valitkaa haluatteko tiivistetyn raportin.

- Vaikuttaa pelkästään PDF-tiedostoon.

- Tiivissä raportissa näytetään vain taulukkona kaikki tiedot.

- Eli ei ollenkaan kuvaajia.

- Kaikki kohteen mittarien lukema tiedot tulevat peräkkäin samaan taulukkoon.

- PDF-tiedostosta tulee hyvin paljon Excel tiedoston näköinen ulkonäöltään.

10. Tallentakaa ajastus.