Laskutusasiakkaiden linkkittämiseen ulkoisen ohjelmiston kanssa kun käytössä on rajapinta tapahtuu laskutus asiakkaan asiakasnumeron perusteella.

Jos laskutusjärjestelmässä on jo asiakkuus luotuna historian säilyttämiseksi varmista että Firasorin ja käytettävän ulkoisen ohjelman laskutusasiakasnumero täsmää toisiaan.

Firasor lähettää laskutus vaiheessa Firasoriin kirjatut laskutus asiakastiedot rajapinnan yli ja korvaa ulkoisessa ohjelmassa olevat tiedot.

Tästä ainoana poikkeuksena Procountor-rajapinnassa voi kytkeä asetuksella toiminnon toimimaan toisinpäin. Tällöin Firasor pyrkii etsimään laskutusasiakkaan numerolla laskutus tietoja Procountorista, ja jos ei löydy ei laskuttaminen onnistu.