Lisätiedot

Muuttoilmoituksen lisätiedot saatte tehtävän työn kuvaukseen laittamalla asetuksen Muuttoilmoitus asetukset => Lisätäänkö muuttoilmoituksen lisätiedot luotavaan työhön? päälle.

Oveen tulevat nimet

Oveen tulevat nimet saatte muuttoilmoituksesta tehtävän työn kuvaukseen valitsemalla milloin ne tulevat asetuksella Muuttoilmoitus asetukset => Lisätäänkö oveen tulevat nimet luotavaan työhön?

Tiedot tulevat työn kuvaukseen muodossa:

Oveen tulevat nimet tietokentän otsikko asetuksen arvo: Muuttoilmoitukselle syötetty arvo.

Eli esimerkiksi:

Oveen tulevat nimet: Heikkinen