1. Navigoikaa asetuksiin (Asetukset => Asetukset).

2. Avatkaa Muuttoilmoitus asetukset.

3. Asettakaa asetus "Asetetaanko muuttoilmoituksen työlle kohteen alueen oletus työntekijä suorittajaksi?" päälle.

4.Nyt jokaiselle uudelle muuttoilmoitus työlle asettuu suoraan suorittaja kohteen aluejakojen kautta.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?