Käyttäjälle tuuraaja käyttäjien asetus onnistuu käyttäjän muokkauksesta (Käyttäjähallinta => Käyttäjät).

Avatkaa tuurattavan käyttäjän muokkaus ja Kiinteistöhuolto-osion alta löytyy kenttä Tuuraajat, johon voitte valita kaikki tätä käyttäjää tuuraavat käyttäjät.

Tuuraajia voitte yhdelle käyttäjälle syöttää niin paljon kuin vain yrityksellänne on tarvetta.

Vaikutus

Käyttäjän ollessa jonkun toisen käyttäjän tuuraajissa, hänelle tulee näkyviin tuurattaville käyttäjille kohdistetut työt ja huoltokalenterityöt.

1. Työlistauksessa (Töiden kirjaus => Työt) omina välilehtinä.

2. Etusivulla (Raportit => Etusivu) omina nappeinaan.

Raportti

Tuuraajista on oma raporttinsa (Raportit => Tuuraus).

Tältä näet kaikki tuurattavat ja heidän tuuraajat.

Muokkaus

Pystytte suoraan raportilta avaamaan käyttäjän muokkauksen painamalla jotain sen taulukon arvoa.

Muutokset tulevat näkyviin raporttiin vasta, kun painat uudelleen Näytä Raportti.

Sarakkeet

Voitte halutessanne valita tai piilottaa näytettäviä sarakkeita, Valitse sarakkeet-nappulan takaa.