Asettamalla asetuksen Asiakasasetukset => HUOLTO: Työn asetukset => Kaikki joilla tunteja suorittajiksi? päälle

valmiin työn tallennuksen jälkeen asettaa suorittajiksi kaikki, joilla on tuntikirjauksia kyseiseen työhön.

HUOM!

Tämä vain lisää kaikki joilla tunteja, ei poista jo olevia suorittajia.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?