Pystytte määrittämään yleisesti ja työ kohtaisesti kopioidaanko työn tunnit ja tarvikkeet.

Työlajikkeet kopioituvat, mutta jos on valittu ettei tunteja ja tarvikkeita kopioida, niin silloin tulee oletus/tyhjät työ ja tarvike rivit työlajikkeille.

Oletus

Asetuksella

Asiakasasetukset =>

HUOLTO: Työn asetukset =>

Kopioidaanko tunnit ja tarvikkeet?

voi määrittää oletus tiedon töille, joilla ei ole erikseen valittu.

Työ kohtaisesti

Työllä on kenttä Kopioinnissa kopioi tunti ja tarvike rivit?, joka määrittää miten sen työn kohdalla toimitaan.

Oletus

Haetaan kohdassa Oletus läpi käydyn asetuksen arvo.

Kyllä

Työn kopioinnissa (manualinen, toisto ja ylipäätänsä kaikki toiminnot mitkä kopioivat työn) kopioidaan myös sen tunti ja tarvike rivit.

Ei

Työn kopioinnissa (manualinen, toisto ja ylipäätänsä kaikki toiminnot mitkä kopioivat työn) ei kopioida sen tunti ja tarvike rivejä.

Oikeus kenttään

Tämän kentän näkee ja sitä voi muokata jos on oikeus:

Töiden kirjaus =>

Työ =>

Kopioinnissa kopioi tunti ja tarvike rivit?-kentän asettaminen

Työn muokkauksessa

Työn muokkauksessa voi valita työ kohtaisesti kopioidaanko tunnit ja tarvikkeet kentästä:

Tarkentavat tiedot =>

Kopioinnissa kopioi tunti ja tarvike rivit?

Työn lopetuksessa

Työntekijän lopettaessa työn hänelle tulee mahdolliseksi vaihtaa tämä arvo, jos hänellä on oikeus kenttään.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?