Asukasliittymä
Asukasliittymään rekisteröinti
Päivitetty yli viikko sitten

Firasor.fi -sovelluksen asukasliittymä löytyy osoitteesta asukas.firasor.fi.

Rekisteröinti aloitetaan painamalla "Eikö teillä ole vielä tunnusta?"-linkkiä.
Tästä avautuu uuden tilin tietojen kysely lomake.

Pakolliset kentät tässä lomakkeessa ovat, jokin nimi tieto ja vähintään, joko sähköpostiosoite tai puhelinnumero.

Tämän jälkeen ohjelma lähettää antamiinne yhteys osoitteisiin vahvistus koodit, jotka vanhenevat viiden minuutin päästä.

Syötä saamanne koodit ja painakaa Vahvista.

Ohjelma luo teille asukasliittymä käyttäjän ja lähettää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaanne osoitteeseen, ensisijaisesti sähköpostiin, jos se annettu.

Näillä tunnuksilla pääset kirjautumaan asukasliittymään.