Kaikki rapun huoneistojen lisäys kohteelle.
Päivitetty yli viikko sitten

Kaikki rapun huoneistot voi lisätä kerralla, joko Asiakkaat => Kohteet sivulta kohteen "Lisää huoneistoja" toiminta nappulalla.

Tai kohdekortilta löytyvällä samalla nappulalla:

Nappulat näkyvät, vain jos käyttäjällä on oikeus huoneistoihin ja uusien huoneistojen lisäämiseen.

Molemmat avaavat saman ponnahdusikkunan, jossa kysytään rappu ja huoneisto numeroiden väli.

Nämä tiedot annettuanne painakaa "Lisää"-painiketta.

Ohjelma vielä varmistaa, vielä teiltä antamanne tiedot:

Lopuksi ohjelma ilmoittaa montako lisättiin, montako jo löytyi ja montako epäonnistui.