Tuuraus ja poissaolot

Asettaminen

Käyttäjälle tuuraajien asettaminen tapahtuu Käyttäjähallinta -> Poissaolot -toiminnon kautta.

Lisää tai muokkaa olemassa olevaa poissaoloa. Tämän jälkeen Poissaolot-sivulla poissaolon kohdalta avaa rivi plussasta tai hiiren oikealla avautuvasta valikosta valitse "Muokkaa tuuraajia".

Vaikutus

Käyttäjän ollessa jonkun toisen käyttäjän tuuraajissa, hänelle tulee näkyviin tuurattaville käyttäjille kohdistetut työt ja huoltokalenterityöt poissaolon voimassaolon ajan.

1. Työlistauksessa (Töiden kirjaus => Työt) omina välilehtinä.

2. Etusivulla (Raportit => Etusivu) omina nappeinaan.

Raportti

Tuuraajista on oma raporttinsa (Raportit => Tuuraus).

Tältä näet kaikki tuurattavat ja heidän tuuraajat.

Muokkaus

Pystytte suoraan raportilta avaamaan käyttäjän muokkauksen painamalla jotain sen taulukon arvoa.

Muutokset tulevat näkyviin raporttiin vasta, kun painat uudelleen Näytä Raportti.

Sarakkeet

Voitte halutessanne valita tai piilottaa raportilla näytettäviä sarakkeita, Valitse sarakkeet-nappulan takaa.