Työllä mittarin lukeminen.
Päivitetty yli viikko sitten

Mittarien lukemisen aktivoituminen työlle vaatii seuraavat asiat:

1. Asetus Asiakasasetukset => HUOLTO: Työn asetukset => Näytetäänkö työllä mittarilukeminen? pitää olla päällä.

2. Käyttäjällä pitää olla oikeus Mittarit => Mittarilukemien syöttö sivulle.

Tämän jälkeen kerran onnistuneesti tietokantaan tallennetuille töille ilmestyy osio "Mittarilukema", johon latautuu valitun kohteen (huoneiston, jos valittu) mittarit.

Kohteen tai huoneiston vaihtuessa latautuu osion tiedot uudelleen vastaamaan niitä.

Tässä näkymässä näkyy myös jo kyseiselle työlle kohdistetut mittarilukemat

ja pystyy myös kohdistamaan vanhoja lukemia työlle.