Miten saa työlle ja mittarilukemien syöttöön näkyviin asukkaiden huomiot
Miten saa työlle ja mittarilukemien syöttöön näkyviin asukkaiden huomiot
Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Asukkaiden huomiot mittareihin:

Aktivoi huomiot näyttävä oikeus Asukkaiden huomiot.

Tämän löytää seuraamalla polkua etusivulta:

1. Käyttäjähallinta =>

2. Käyttäjäryhmät =>

3. Valitse listalta oma käyttäjäsi =>

4. Muokkaa =>

5. Avaa(+) Mittarit =>

6. Mittarilukemien syöttö Avaa(+) =>

7. Asukkaiden huomiot

Tämän jälkeen huomiot ilmestyvät huoltomiehen mittarilukemien sivulle näkyviin.

Asukkaiden huomiot työlle:

Asukkaiden huomiot kohteelle voi lisätä näkyviin myös työlle.

Tämä onnistuu asettamalla päälle "Asukkaiden huomiot" uutta työtä lisättäessä.

Huomiot näkyvät osana työn kenttiä.

Sama valinta vaikuttaa myös työn tilanteen näyttämiseen huoltomiehien työlistoilla.

Huomiot, vain jos jokin huoneisto valittuna

Jos asetatte asetuksen päälle, huomiot näkyvät vain jos työlle tai mittarien luvulle on valittu jokin huoneisto.