Muuttoilmoitukset
Mittarilukemat muuttoilmoitus lähetykseen.
Päivitetty yli viikko sitten

Mittarilukemien muuttoilmoituksen lähetykseen vaatii seuraavat asiat:

1. Työllä mittarin lukeminen pitää olla päällä.

2. Muuttoilmoituksesta työn tekeminen pitää olla päällä.

3. Asetus Asiakasasetukset => Muuttoilmoituksen asetukset => Näytetäänkö muuttoilmoituksesta tehdyllä työllä luetut mittarit lähetettävässä ilmoituksessa? pitää olla päällä.

4. Ennen muuttoilmoituksen lähetys, eli käsittelyksi merkkaus, vaihetta siitä tehty työ, jolla luettu mittarit.

Miten täytätte vaatimuksen 4.

1. Täytä ensin vaatimukset 1, 2 ja 3.

2. Täydennä saapuneen muuttoilmoituksen tiedot.

3. Valitse sille 2. vaatimuksen ohjeen avulla työlajike.

4. Tallenna se painamalla "Tallenna, ota käsittelyyn ja luo työ"-nappulaa.

5. Tämä luo työn, jolle sitten työntekijä lukee mittarilukemat 1. vaatimuksen ohjeen mukaan.

6. Lukemien ollessa tehty avatkaa muuttoilmoituksen muokkaus.

7. Täydentäkää mahdolliset jääneet tiedot, esimerkiksi vastaanottajien sähköpostiosoitteet.

8. Merkatkaa sen käsitellyksi nappulalla "Tallenna ja merkitse muuttoilmoitus käsitellyksi".

9. Ilmoitus lähtee valitsemiinne sähköpostiosoitteisiin lukemineen.