Kohteiden kohdekorttien tietojen nouto ulkoisen skriptillä, esimerkiksi kotisivuille
Kohteiden kohdekorttien tietojen nouto ulkoisen skriptillä, esimerkiksi kotisivuille
Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Järjestelmässä olevia kohteiden kohdekorttien tietoja voi noutaa esimerkiksi kotisivujen päivystysnumeroita varten.

Tietojen noudon URL-tiedon hakeminen info-työlajikkeelta

Mene Rekisterit -> Työlajikkeet ja sieltä haluamasi Info-kentän kohdalta hiiren oikealla (tai plussan kautta näkyvistä napeista) paina valikon nappia "Näytä tiedon noudon URL".

Painettuasi nappia, avautuu ikkuna mistä voit kopioida www-osoitteen (URL) jota hyödyntämällä voit hakea kohteiden katuosoitteilla kyseisen työlajikkeen info-kenttien arvoja.

URL-osoitteen käyttö, parametrit ja palautuksen muoto sekä rajoitukset

Edellisen osion ohjeen mukainen osoite on muuten kiinteä, paitsi viimeinen URL parametri on "p" johon tulee antaa kohteen katuosoitteen hakutermi (esimerkiksi hakuterminä "kesäkatu").

Rajoitukset ovat enintään 10 000 kyselyä 24 tunnin sisällä, enintään 1000 kyselyä tunnin sisällä ja enintään 50 kyselyä minuutin sisällä.

Kysely palauttaa enintään 20 kohteen tiedot.

Palaute on JSON-muotoa, avaimena on työlajikkeen arvo ja arvoina katuosoitteet:

{"Pohjoinen":

["Testikatu 1",

"Virtasentie 10"

"Etelä":

["Aakkostie 15",

"Virtatie 7"