L7-kentät
Päivitetty yli viikko sitten

Listaus kentistä ja niiden käyttötarkoituksista L7-rajapinnan kanssa.

Kohteet

Kohteella (Asiakkaat => Kohteet) on kaksi L7-kenttää.

L7-asiakasnumero

Syötä tähän kenttään L7 laskutusasiakkaan numero, jolla haluat kohteet laskuttaa.

Kustannuspaikka

Tästä luetaan kohteen L7-myyntitilauksen kustannuspaikka, jos työn segmentillä ei ole "Tällä segmentillä ei oteta aluekoodia?" valittuna.

Kustannuspaikkoja voit lisätä Rekisterit => Kustannuspaikkajako -sivulta.

Kustannuspaikassa L7:skalle lähetettävä tieto on Kustannuspaikka-kentässä oleva arvo.

Segmentit

Jos työn segmentillä (Rekisterit => Segmentit) on valittuna "Tällä segmentillä ei oteta aluekoodia?", niin silloin L7-myyntitilauksen kustannuspaikka on segmentin Koodi-kentän arvo.

Tarvikkeet

Omilla tarvikkeilla (Rekisterit => Tarvikkeet) on L7-tarvikkeen linkitystä varten L7-koodi kenttä.

Tukku tarvikkeet menevät tukkunumeroilla.

Tuntityönimikkeet

Tuntityönimikkeillä (Rekisterit => Tuntityönimikkeet) on L7-nimikkeen linkitystä varten L7-koodi kenttä.

Toimipisteet

Toimipisteellä (Käyttäjähallinta => Toimipisteet) on L7-yhdistys tiedot ja yleisiä tieto kenttiä.

Rajapinta: palvelin

Palvelimen osoite, minne L7-aineisto lähetetään. (SFTP)

Rajapinta: portti

Palvelimen portti, minne L7-aineisto lähetetään. (SFTP)

Rajapinta: käyttäjätunnus

Käyttäjätunnus palvelimelle, minne L7-aineisto lähetetään. (SFTP)

Rajapinta: salasana

Salasana palvelimelle, minne L7-aineisto lähetetään. (SFTP)

Rajapinta: etäpolku

Kansion polku L7 palvelimella, minne L7-aineisto lähetetään. (SFTP)

Rajapinta: Myyjän tunniste

Yrityksen L7-numero.

Rajapinta: Myyjän päänumeroiden alku

Lähetettävien L7-myyntitilauksien päänumeroiden alku.

Rajapinta: Myyjän päänumeroiden loppu

Lähetettävien L7-myyntitilauksien päänumeroiden loppu.