Laskutus ja asiakkaat
Laskutusasiakkaiden linkitys rajapinnassa
Päivitetty yli viikko sitten

Linkitys

Laskutusasiakkaiden linkkittämiseen ulkoisen ohjelmiston kanssa kun käytössä on rajapinta tapahtuu laskutus asiakkaan asiakasnumeron perusteella.

Procountor

Procountor-rajapinnassa haetaan asiakasnumerolla vastaava laskutusasiakas ja valitaan se Procountor-kenttään.

Netvisor

Netvisor-rajapinnassa haetaan laskutusasiakas ja valitaan se NetvisorKey-kenttään.

Muut

Jos laskutusjärjestelmässä on jo asiakkuus luotuna historian säilyttämiseksi varmista että Firasorin ja käytettävän ulkoisen ohjelman laskutusasiakasnumero täsmää toisiaan.

Netvisor laskutusjärjestelmässä tätä Firasorin Asiakasnumero-kenttää vastaava kenttä on Netvisorin asiakkaan Asiakaskoodi-kenttä.

Muutokset

Firasor lähettää laskutus vaiheessa Firasoriin kirjatut laskutus asiakastiedot rajapinnan yli ja korvaa ulkoisessa ohjelmassa olevat tiedot.

Tästä ainoana poikkeuksena Procountor-rajapinnassa voi kytkeä asetuksella toiminnon toimimaan toisinpäin.

Tällöin Firasor käyttää Procountor-kenttään valittua Procountor laskutusasiakasta ja jos sitä ei ole valittu ei laskuttaminen onnistu.