Raportit
Ajastetut raporttisivut
Päivitetty yli viikko sitten

Ajastettujen raporttien avulla voidaan lähettää tietyille käyttäjille raportti sähköpostilla tietyin välein, esimerkiksi kerran kuukaudessa. Raporttisivun on kokoelma raporttien widgetejä.

Ajastetun raporttisivun luonti aloitetaan luomalla tarvittavat raportit ja raporttien widgetit Raportit -> Raportit -toiminnossa Uusi-napilla

Raportin widgetin hallintaan päästää avaamalla luotu raportti Näytä-napista ja avaamalla widgetien hallinta Hallitse raportteja -napilla

Tällä hetkellä ajastetulla raporttisivulla toimivat ainoastaan Taulukko- ja Taulukko kuukausittain -tyyppiset widgetit

Raporttisivun luontiin päästään Raportit -> Raporttisivut -toiminnon Uusi-napilla. Raporttisivulle valitaan halutut widgetit, jonka jälkeen avataan Ajastukset-osio ajastuksen luontia varten. Ajastukselle valitaan:

• Tunti: Mihin kellonaikaan raportti lähetetään

• Taajuus: Kuinka usein raportti lähetetään. Esimerkiksi 1 Viikko valinnalla raportti lähetetään viikon välein ja aikarajauksena on aina 1 viikko taaksepäin

• Seuraava suorituskerta: Milloin raportti lähetetään seuraavan kerran. Jos jätetään tyhjäksi, raportti lähetetään nykyisenä tai seuraavana päivänä

• Rajaus: Minkä hakukentän perusteella rajataan. Vain ne widgetit tulevat raportille, joista löytyy valittu hakukenttä.

• Käyttäjät: Tähän valitaan ne käyttäjät, joille raportti lähetetään (Käyttäjien pitää olla aktiivisia)

Esimerkin tiedoilla käyttäjälle Daniel Linjama lähetetään sähköpostilla raportti 23.4.2020 kello 07:00 viesti "Liitteenä Ajastuksien testi väliltä 9.4.2020 - 15.4.2020", jossa on liitteenä raportti CSV muodossa