Raportit
Työraportin lähettäminen ajastetusti
Päivitetty yli viikko sitten

Työraportin (Raportit => Työraportti) Voi lähettää ajastetusti sähköpostitse pdf:nä valituille Firasorin käyttäjille.

Ajastaminen tapahtuu seuraavasti:

1. Avaa työraportti

2. Valitse raportille halutut hakuehdot

3. Esikatsele hakuehtojen tulos painamalla "Näytä raportti"

4. Klikkaa "Näytä Ajastukset" -painiketta

5. Valitse "Uusi ajastus"

6. Ajastettu raportti käyttää ajastetussa muodostuksessa raportilla tallennushetkellä näytettäviä hakuehtoja.

7. Anna raportille kuvaava nimi jotta sen löytäminen ja mahdollinen muokkaaminen onnistuu myöhemmin helposti

8. Valitse tasatunti jolloin raportti muodostetaan

9. Valitse Taajuudeksi aikaväli jolloin raportti muodostetaan. 1 Kuukausi tarkoittaa kuukauden välein muodostettavaa raporttia. 12 Kuukautta tarkoittaa 12 kuukauden välein muodostettavaa raporttia. Raportin hakuehtojen aikaväli on Suorituspäivästä edeltävästä päivästä taajuuden verran taaksepäin.

10. Seuraava suorituskerta näyttää aina hetken jolloin raportti muodostetaan seuraavan kerran.

11. Valtise käyttäjät joille raportti lähetetään

12. Valmista tuli! Klikkaa "Tallenna"

Raportin muokkaus

1. Esikatsele raportin hakuehtoja painamalla Ajastukset popupissa "Näytä" nappia

2. Tee mahdolliset muutokset raportin hakuehtoihin ja esikatsele niitä päinamalla "Näytä raportti"

3. Kun raportin hakuehdot ovat näkyvissä taustalla ja olet varma että haluat muokata kyseistä ajastusta avaa ajastus muokattavaksi painamalla "Muokkaa"

4. Muuta ajastusta tai henkilöitä joille raportti lähetetään ja klikkaa lopuksi "Tallenna"

Ajastuksen päättäminen

1. Avaa ajastus muokattavaksi painamalla Ajastukset popupissa "Muokkaa" nappia

2. Tyhjennä Tunti kenttä

3. Tallenna ajastus. Nyt ajastus poistetaan eikä sen perusteella enää muodosteta raporttia

Jos ajastuksia ei näy, niin käykää sallimassa haluamillenne käyttäjäryhmille ajastuksien hallinta Ajastukset-oikeudella.