Raportit
Työraportin oikeudet.
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa käsitellään sivun Työraportin (Raportit => Työraportti) oikeuksien hallintaa.

Kaikki nämä oikeudet ovat hallittavissa käyttäjäryhmien oikeuksista.

Sivuoikeus

Ruksaamalla ennen Työraportti- tekstiä olevan ruksin sallit käyttäjäryhmälle oikeuden Raportit => Työraportti-sivulle.

Tyypit

Käyttäjäryhmälle sallittuja raportin tyyppejä voit hallita sallimalla/estämällä tyyppejä "Tyyppi:"-alkuisilla oikeuksilla.

Hakukentät

Raportilla näkyvät hakukentät pystyt määrittää sallimalla/estämällä niitä "Hakukenttä: "-alkuisilla oikeuksilla.

Jos käyttäjälle ei ole sallittu hakukenttää, niin sen arvo asettuu suoraan oletukseksi, mikä on yleensä tyhjä valinta.

Ajastukset

Ajastuksien hallinnan tällä sivulla voitte sallia/estää eri käyttäjäryhmille Ajastukset-oikeudella.

Tarkemmin ajastuksien toiminnasta täällä.

Mistä alkaen näkee työraportissa työt?

Käyttäjäryhmää muokatessa (Käyttäjähallinta => Käyttäjäryhmät => Muokkaa), voi valita kenttään Mistä alkaen näkee työraportissa työt? julkaisupäivän mistä alkaen näkee työraportissa työt.

Asettamalla/jättämällä tämän asetuksen tyhjäksi haetaan työt ilman rajausta.

Lenkkityöt voi piilottaa raportilta kokonaan.

Hakuehdolla Näytä tyypit? pystyy ruksaamaan pois lenkkityöt, mutta käyttäjäryhmältä voi pakottaa kyseinen ruksin pois päältä.

Tämä onnistuu estämällä oikeudella Lenkkityöt.

Työt joissa kohteesta eroava laskutusasiakas piilotus raportilta kokonaan.

Hakuehdolla Piilota työt, joiden laskutusasiakas eroaa kohteista? pystyy hakemaan tämän töitä, joissa ei ole erikseen laskutusasiakasta määritetty, eli käytetään kohteen oletusta, mutta käyttäjäryhmältä voi pakottaa kyseinen hakuehto aina päälle.

Tämä onnistuu estämällä oikeudella Työt, joissa on kohteesta eroava laskutusasiakas.