Rekisterien hallinta
Miten luot alasvetovalikon tilauksen tuotteen tietoihin?
Päivitetty yli viikko sitten

Esimerkissä luodaan Paketti-niminen alasvetovalikko ja sille vaihtoehdot Gold ja Silver.

Luo uusi nimike Rekisterit/Nimikkeet-sivulla:

- Tuote: Valitse jokin tuote jossa tätä nimikettä halutaan käyttää.

- Kuvaus: Lisää kuvaus esim. Paketti.

- Yksikkö: Lisää yksikkö esim. kpl.

- Tuotteen perushinnan lisä? Valitse Kyllä.

- Näkyykö asentajille? Valitse Kyllä.

- Ohjaustieto: Valitse "Perustietojen pelkkä alanimikkeiden select, määräksi 1 kpl".

- Näkyykö tilausvahvistuksessa: Valitse Kyllä. Jos haluat ettei tätä nimikettä näy tilausvahvistuksella, jos mitään alanimikettä ei ole tilauksen muokkauksessa valittuna, valitse "Vain jos alanimike valittu".

- Alanimike oikealle PDF-tiedostossa? Valitse Kyllä.

Luo alasvetovalikkoon tulevat vaihtoehdot alanimikkeinä Rekisterit/Alanimikkeet-sivulla:

Gold:

- Tuote: Valitse edellä valittu tuote.

- Nimike: Valitse edellä luotu nimike.

- Kuvaus: Lisää kuvaus, esim. Gold.

Silver:

- Tuote: Valitse edellä valittu tuote.

- Nimike: Valitse edellä luotu nimike.

- Kuvaus: Lisää kuvaus, esim. Silver.