Kaikki kokoelmat
Soittokone
Soittojärjestelmän käyttöönotto, soiton tietojen kirjaus asukkaan ja kohteen taakse, Mustalinja-integraatio
Soittojärjestelmän käyttöönotto, soiton tietojen kirjaus asukkaan ja kohteen taakse, Mustalinja-integraatio
Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Yleistä tietoa vaihdepalvelu-integraatiosta

Vaihdepalvelunne tarjoajan tulee voida asettaa yrityksenne tietoihin osoite (muotoa https://app.firasor.fi/?from=0401234567&to=050987654) joka avautuu automaattisesti uuteen välilehteen kun puhelu saapuu tai lähtee.

Ominaisuuden myötä saapuvat ja lähtevät puhelut aiheuttavat automaattisesti Firasorin avautumisen uuteen välilehteen ja Firasorissa avautuu ns. soittoikkuna.

Soittoikkunassa näkee asiakkaasta heti kaikki tiedot mitä Firasorista löytyy, voi kirjata soittopyynnön, sopia käynnin tai kirjata yleisesti soiton tietoja.
Lisäksi voi luoda suoraan uuden työn, jolloin työlle saa automaattisesti soittajan mukaisen kohteen, huoneiston ja ilmoittajan tiedot.

Ominaisuuden käyttöönottaminen

Varmista että teillä on soittojärjestelmä käytössänne päävalikosta Asiakashankinta -> Soittaminen. Mikäli tämä ei näy valikossa, pyydäthän pääkäyttäjäänne tarkistamaan että toiminto on sallittu käyttäjäryhmällesi.

Mikäli toimintoa ei ole käytössä koko yrityksellänne, otathan yhteyttä Firasor Oy:n myyntiin hankkiaksenne soittojärjestelmän.

Kun soittojärjestelmä näkyy, voitte testata soiton vastaanottoa seuraavasti:

Moontalk Oy:n Mustalinja-vaihdepalvelun Firasor-tuki

Mustalinja-vaihdepalvelu tukee suoraan edellä mainittua Firasorin soittojärjestelmän osoitetta. Mustalinjan web-liittymässä suositellaan laitettavan päälle ruksi "Avaa linkki automaattisesti" jolloin Firasor avautuu automaattisesti aina kun puhelu saapuu tai lähtee.

Ominaisuuden käyttäminen

Firasor avautuu suoraan alla olevaan soittoikkunan kaltaiseen näkymään kun puhelu saapuu tai lähtee.

Vasemmalta voit kirjata soiton tuloksen: soittopyyntö, sovi käynti, merkitä potentiaaliseksi tai kirjata vain soiton tiedot ylös.

Numeroinfo-välilehdeltä näet numeroon liittyvää Firasor-järjestelmän dataa. Tietoja haetaan laskutusasiakkaiden, kohteiden, töiden ja asukkaiden puhelinnumeroista ja näytetään numeroinfo-välilehdellä.

Työn luonti soittoikkunasta

Numeroinfo-välilehdeltä voit myös luoda työn painamalla Uusi työ (+) nappia.

Jos painat asukkaan kohdalla listauksesta Uusi työ (+) nappia, niin uuden työn lisäykseen tulee automaattisesti kohde, huoneisto sekä ilmoittajaksi asukkaan tiedot.

Pelkän kohteen kohdalla Uusi työ (+) nappia painettaessa, työlle tulee vain kohde automaattisesti valituksi.

Taulukon yläpuolella olevan Uusi työ (+) napin painaminen luo tyhjän työn missä ei ole kohdetta eikä huoneistoa valittuna.

Tapahtumat-välilehdeltä näet kaikki kyseistä puhelinnumeroa koskevat tapahtumat.

Huoneisto-/kohdekortilla näet myös kaikki kyseistä huoneistoa tai kohdetta koskevien puhelinnumeroiden viimeaikaiset tapahtumat.

Moontalk Oy:n toimittamaan vaihdepalvelu ympäristöön liittyvät kysymykset lähetetään osoitteeseen: helpdesk@moontalk.com

Vastasiko tämä kysymykseesi?