Karttasovellus
Piilota tiettyä vuotta uudemmat rakennukset karttasovelluksesta.
Piilota tiettyä vuotta uudemmat rakennukset karttasovelluksesta.

Miten piilotatte tiettyä rakennusvuotta uudemmat rakennukset karttasovelluksesta.

Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Asetuksella Karttasovelluksen asetukset => Piilota tätä vuotta uudemmat kontaktit

pystytte määrittämään vuoden, jota uudemmat rakennukset piilotetaan karttasovelluksesta.

Näin kontaktien haussa karttasovellukseen ohitetaan sellaiset, joilla on oikea muotoinen (nelinumeroinen tyyliin 1954) rakennusvuosi syötettynä ja se on suurempi, kuin asetukseen asetettu vuosi.

Tarjouksellisten ohitus

Kontaktien piilotus voidaan ohittaa sellaisilla kontakteilla mihin on joskus tehty tarjous.

Tämä onnistuu käyttäjäryhmän oikeudella Asiakashankinta => Piilota tätä vuotta uudemmat kontaktit-asetusta uudempien kontaktin näkeminen, jos siihen on tehty tarjous.