Työajanseuranta

Kuinka kytketään ja käytetään työajanseurantaa

Päivitetty yli viikko sitten

1. Työajanseurannan etusivun tuntien tallentumisen kytkentä

1. Mene Asetukset -> Asetukset

2. Työajanseurannan asetukset -asetusryhmän alta kytke päälle seuraava asetus:

"Tallennetaanko tuntikirjaukset asennusmääriin?"

3. Voitte myös valita minkä tyyppiset tunti kirjaukset tulevat työajanseurantaan asetuksella:

"Minkä tyyppiset tuntikirjaukset tallennetaan asennusmääriin?"

2. Työajanseurannan päälle kytkeminen käyttäjäryhmälle

1. Käyttäjäryhmät

2. Muokkaa käyttäjäryhmää

3. Ruksaa Työajanseuranta -> Työajanseuranta. Mikäli toimintoa ei löydy, otathan yhteyttä myyntiimme tai asiakaspalveluumme.

4. Käyttäjäryhmän muokkauksessa aseta vielä seuraavat sallituksia:

1. Toiminnon Raportit -> Etusivu alta aseta SALLITTU toiminnolle "Työajanseuranta-napit käytössä"

2. Toiminnon Raportit -> Etusivu alta aseta SALLITTU toiminnolle "Huoltomiehen toimintonapit etusivulla?"'

5. Tallenna käyttäjäryhmä

Tämän jälkeen kyseiselle käyttäjäryhmälle ilmestyy päävalikkoon Työajanseuranta sekä etusivulle ilmestyy työajanseurannan "Aloita/jatka työpäivä" sekä "Lopeta/keskeytä työpäivä".

3. Työajanseurannan tuntien kirjaaminen

Tunteja voi kirjata kahdella tavalla

1. Etusivun Aloita/jatka/lopeta/keskeytä työpäivä -nappien kautta

2. Päävalikon Työajanseuranta-sivun kautta

1. Mikäli käytetään etusivun Aloita/Lopeta työpäivä, niin päivät täytyy hyväksyä työntekijän sekä työnjohtajan toimesta ennen kuin ne tulevat raporttiin

1. Hyväksyminen tapahtuu päivän kohdalta Hyväksy päivä

2. Lopuksi, ennen palkanmaksua, työnjohtaja/palkanlaskija hyväksyy tällä Työajanseuranta-sivulla valitun työntekijän kuukauden

3. Tämän jälkeen tunnit näkyvät Raportit/Palkanlaskenta-raportilla

4. Työajanseurannan tuntien hyväksyntä ja raportit

Tunnit tulee hyväksyä työntekijän ja esimiehen/palkanlaskijan toimesta ennen kuin tunnit näkyy palkkaraportilla.

1. Mene Työajanseuranta

2. Valitse työntekijä (työntekijä näkee vain itsensä)

3. Hyväksy päivät

4. Lopuksi työnjohtaja hyväksyy koko kuukauden ennen palkanmaksua

5. Palkanlaskennan raportti ja merkitseminen maksetuksi

Kun työntekijä ja esimies on hyväksynyt tunnit, niin tunnit näkyvät palkanlaskennan raportilla.

1. Mene Raportit -> Palkanlaskenta

2. Valitse työntekijä ja kuukausi

3. Maksa palkat palkanmaksuohjelmassa, jonka jälkeen merkitse Firasoriin raportin lopussa "Syötä palkanmaksupäivä:"-kenttään kuluva päivä ja paina nappia "MERKITSE PALKAT MAKSETUKSI (vuosi/kuukausi)"