Yleistä tietoa
Kommenttien rajaus tietyille käyttäjäryhmille.

Miten rajaatte kommentin näkymään vain tietyille käyttäjäryhmille.

Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Ensin teidän täytyy valita asetuksista käyttäjäryhmät, joille voidaan kommentti rajata.

Tämä onnistuu asetuksella HUOLTO: Työmääräimen asetukset => Käyttäjäryhmät joille kommentin näkyvyyttä voidaan rajoittaa:

Käyttäjäryhmät, joilla on oikeus "Yleiset" => "Onko oikeus hallita kommenttien näkemisen käyttöoikeuksia?" näkevät kaikki kommentit ja pystyvät asettamaan kommentille käyttäjäryhmät.

Muut näkevät vain ne mihin ei ole valittu käyttäjäryhmiä, on oma käyttäjäryhmä valittu tai on oma kommentti.