Fennoa

Fennoa laskutusrajapinnan ohjeet.

Päivitetty yli viikko sitten

Rajapinta

1. Hanki rajapinta tunnukset Fennoalta.

1. Avaa Fennoa palvelu

2. Navigoi sivulle Fennoa => Käyttäjät.

3. Paina Luo uusi API-käyttäjä

4. Valitse Yleinen API-käyttäjä (Tähän tulee Easoft Firasorille oma valinta tulevaisuudessa)

5. Syötä nimi ja vähintään Myyjän oikeudet, että pystyy lisäämään myyntilaskuja.

6. Paina Luo API-käyttäjä

7. Toimita API-käyttäjä ja API-avain Firasorin tukeen, joko oikeassa alakulmassa olevasta chatti nappulasta tai asiakastuki@firasor.fi.

2. Anna tiedot Easoft Firasor sovellukselle

1. Avaa Easoft Firasorissa sivu Käyttäjähallinta => Toimipisteet.

2. Paina toimipiste riviltä Ota Fennoa API käyttöön.

3. Täytä Fennoasta saamanne API-käyttäjä ja API-avain tiedot.

4. Paina Aseta.

5. Jos tunnukset olivat toimivat, niin ponnahdusikkuna sulkeutuu onnistumis viestillä.

Asiakkaat

Tunnistus

Fennoa tunnistaa asiakkaan Firasorin laskutusasiakkaan Asiakasnumero kentästä:

Jos Fennoasta ei löydy asiakasta jonka Asiakas nro vastaa Firasoriin niin luodaan uusi asiakas.

Jos taas löytyy, niin tiedot ylikirjoitetaan Firasorin tiedoilla.

Laskutustapa

Laskutusasiakkaalle valittu laskutustapa määrittää Fennoaan luotavan laskun laskutustavan.

Tyhjä valinta tarkoittaa, että käytetään Fennoan laskutusasiakkaalle valittua.

Lisäksi jos valittu esimerkiksi Sähköposti lasku ja ei ole annettu sähköpostiosoitetta, niin tällöinkin menee Fennoan laskutusasiakkaalle valitulla tavalla.

Eli tarvitaan Laskutustapa ja myös sitä vastaava osoite.

Lasku

Firasorista Fennoaan lähetettävä lasku ilmestyy Myynnit => Luonnokset-sivulle, josta se sitten hyväksytään.