Laskutus ja asiakkaat
Laskutuslisän laskuttaminen

Laskutusasiakkaalle voi valita laskutuslisän, jolloin jokaiselle töistä luotavalle laskulle tulee kyseinen laskutuslisä asiakkaan tiedoista

Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten
  1. Luo tarvike laskutuslisää varten kohdasta Rekisterit -> Tarvikkeet

2. Mene Asiakkaat -> Laskutusasiakkaat

3. Muokkaa haluamaasi laskutusasiakasta

4. Laskutusasiakkaan tietojen lopussa on kohta laskutuslisiä varten, valitse tarvike ja määrä

5. Tämän jälkeen jokaiselle kyseisen laskutusasiakkaan töistä luotavalle laskulle tulee kyseinen tarvike ja kyseinen määrä

Laskutuslisää ei tule kuukausisopimuksista luotavalle laskulle.

Voit luoda useita erilaisia laskutuslisiä ja valita asiakkaille eri tarvikkeen laskutuslisäksi.

Kustannuspaikka

Laskutuslisän kustannuspaikan voit asettaa toimipistekohtaisesti asetuksella HUOLTO: Työn asetukset => Lähetelaskujen laskutuslisän kustannuspaikka:

Oletukset uudelle laskutusasiakkaalle

Laskutuslisän oletukset uudelle laskutusasiakkaalle voit asettaa toimipistekohtaisesti asetuksilla HUOLTO: Työn asetukset => Lähetelaskujen laskutuslisän oletus:

1. Lähetelaskujen laskutuslisän tarvike

2. Laskutuslisän määrä

3. Laskutustuote

Uuden laskutusasiakkaan luonnissa asettuu kenttien tiedot näistä asetuksista, aina kun vaihtaa toimipistettä.