Työajanseuranta
Työpäivän ja/tai työn aloituksen ja lopetuksen sijainnin tallentaminen ja raportointi
Työpäivän ja/tai työn aloituksen ja lopetuksen sijainnin tallentaminen ja raportointi

Kuinka kytket asetuksen sijainnin tallennuksen päälle työpäivän ja työn aloituksen ja lopetuksen sijainnin keräämiseen sekä raportti siitä

Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Voit kytkeä joko pelkän työpäivän aloituksen ja lopetuksen sijainnin keräämisen ja/tai työn aloituksen ja lopetuksen sijaintien keräämisen päälle.

Työpäivän aloituksen ja lopetuksen sijainnin keräämisen päälle asettaminen

1. Mene asetukset

2. Työseurannan asetukset

3. Kytke päälle asetus "Tallenna päivän aloituksen ja lopetuksen koordinaatit?"

Työn aloituksen ja lopetuksen sijainnin keräämisen päälle asettaminen

1. Mene asetukset

2. HUOLTO: Työn asetukset

3. Kytke päälle asetus "Tallenna työn aloituksen ja lopetuksen koordinaatit?"

Tämän jälkeen tuntikirjauksien (työpäivän/työn aloitus/lopetus) sijainnit tallentuvat. Sijainti ei välttämättä ole tarkka ja käyttäjä voi estää itse sijainnin tallentamisen puhelimensa tai tietokoneensa selaimessa. Käyttäjältä kysytään ensimmäisen kerran kun laite pyytää sijaintia ja käyttäjä voi itse kieltäytyä sijainnin tallentamisesta, jolloin koordinaattia ei tallenneta.

Joissakin tapauksissa sijainniksi tulee operaattorin antama käyttäjän yhteyden sijainti eikä käyttäjän laitteen oikea sijainti, jolloin sijainti voi olla merkittävästi eriävä kuin käyttäjän oikea sijainti.

Raportti / kirjausten sijaintien seuraaminen

1. Mene päävalikosta Töiden kirjaus

2. Kaikki tuntikirjaukset

3. Näet täältä aloituksien ja lopetuksien sijainnit

4. Voit myös painaa "Näytä sijainti (alku)" ja "Näytä sijainti (loppu)" nappeja jotka avaavat Googlen kartan kyseiseen sijaintiin