Käytä työnumeroa dimensiona/kustannuspaikkana.

Miten pystytte käyttämään työnumeroa dimensiona/kustannuspaikkana.

Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Toimii näillä laskutusrajapinnoilla:

• Procountor

Asettamalla toimipistekohtaisen asetuksen Laskutusasetukset => Käytetäänkö työnumeroa dimensiona/kustannuspaikkana?, voi asettaa työnumeron olemaan laskun rivien dimensio/kustannuspaikka.

Tätä kannattaa käyttää yhdessä Käytä tiettyä dimensio/kustannuspaikka -ryhmää-toiminnon kanssa, jotta ohjelma osaa luoda automaattisesti uudet työnumerot dimensioiksi/kustannuspaikoiksi, jos laskutusohjelmasta ei niitä löydy.