Useammalle toimipisteelle töitä tekevä työntekijä

Oletuksena työntekijät tekevät töitä vain omalle toimipisteelleen, mutta kiertävien työntekijöiden käyttäminen on myös mahdollista.

Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Tapa 1:

1. Toimipisteiden työnjohtajille asetetaan Yleiset / Kaikkien toimipisteiden datan näkeminen ja Yleiset / Kaikkien tiimien datan näkeminen sallituksi.

2. Kopioidaan käyttäjäryhmä "Työntekijät" ja nimetään kopio "Työntekijät Höylä" ja sille em. oikeudet sallituksi.

3. Vaihdetaan joka paikan höylien käyttäjäryhmäksi "Työntekijät Höylä".

4. Nyt työnjohtajat eri toimipisteissä voivat kohdistaa töitä myös muiden toimipisteiden työntekijöille, eli myös noille Höylä-ryhmäläisille.

Tapa 2:

- Jos työnjohtajat eivät saa päästä käsiksi kaikkien toimipisteiden dataan, joudutaan käyttämään tuuraaja-toiminnallisuutta ja toimipistekohtaisia lisäkäyttäjiä. Esimerkissä käytetään kolmea toimipistettä.

1. Kopioi Työntekijät-ryhmä ja nimeä se "Työntekijät Höylä" ja sille oikeudet:

- Yleiset / Kaikkien toimipisteiden datan näkeminen: Sallittu

- Yleiset / Kaikkien tiimien datan näkeminen: Sallittu

2. Määritä Huoltomies Höylän käyttäjäryhmäksi "Työntekijät Höylä".

3. Määritä Huoltomies Höylän toimipisteeksi "Toimipiste 1".

4. Luo käyttäjät "Huoltomies Höylä, Toimipiste 2", "Huoltomies Höylä, Toimipiste 3" ja laita niiden toimipisteeksi nimessä näkyvät. Käyttäjäryhmäksi normaali Työntekijät. Laita kummankin tuuraajaksi käyttäjän muokkauksessa "Huoltomies Höylä".

5. Nyt pääkäyttäjät voivat luoda töitä alkuperäiselle Huoltomies Höylälle mihin vain toimipisteeseen. Myös Huoltomies Höylä voi luoda töitä itselleen mihin vain toimipisteeseen. Toimipisteen 1 työnjohtaja voi luoda suoraan töitä Huoltomies Höylälle, koska Höylä on Toimipisteen 1 työntekijä. Toimipisteiden 2 ja 3 työnjohtajat voivat luoda töitä "Huoltomies Höylä, Toimipiste 2", "Huoltomies Höylä, Toimipiste 3" -käyttäjilleen ja ne näkyvät Höylällä "Höylä Huoltomies, Toimipiste 2: Työt" ja "Höylä Huoltomies, Toimipiste 3: Työt" -painikkeiden ja välilehtien takaa.

6. Työnjohtajat näkevät Työnjohtajan näkymässä Höylän sen perusteella että nuo tuurattavat "Huoltomies Höylä, Toimipiste 2" ja "Huoltomies Höylä, Toimipiste 3" on lisätty näkymään työnjohtajan näkymässä (jos on lisätty). Kun Höylä aloittaa työn, hänet (oikea Höylä-käyttäjä) lisätään työn suorittajaksi, mutta nuo tuurattavat säilyvät suorittajina, joten myös aloitettu työ näkyy työnjohtajilla eri toimipisteissä.