Hiekoitustöiden luonti
Päivitetty yli viikko sitten

Yrityksellänne pitää olla päällä hiekoitustöiden luonti toiminnallisuus.
Jos sitä ei ole päällä, niin ei hiekoitustöiden luonti toiminnallisuutta ole yrityksellänne ohjelmassa.

Asetuksissa löytyy kaksi asetusta mitkä pitää täyttää.

Hiekoitussepelin työlajike ja käytettävä kenttä asetuksella valitsette työlajikkeen kentän mitä luoduissa töissä käytetään.

Hiekoitussepelin koodi asetuksella valitsette itse töissä käytettävän tarvikkeen.

Kun olette syöttäneet haluamanne asetukset voitte alkaa syöttää hiekoitusmääriä kohteille.
Tämä tieto syötetään kohteen Hiekoitusmäärä tonnia -

kenttään.

Hiekoitustöiden luomisessa menkää Työt sivulle ja painakaa Luo hiekoitustyöt -nappulaa.

Tästä avautuu sivu hiekoitustöiden luontiin.

Täyttäkää lomakkeen kentät, nämä tarvitaan töiden luontiin.
Alueilla valitsette minkä alueiden kohteille, joille on syötetty Hiekoitusmäärä tonnia -kenttään positiivinen arvo, luodaan työt.

Kun painatte LUO HIEKOITUSTYÖT-nappulaa ohjelma luo antamillanne tiedoilla Laskuttamaton tilassa olevat lähete tyyppiset työt.
Näille siis on jo merkattu tarkistus, muttei vielä laskutuslupaa.

Tämän jälkeen normaalisti annatte laskutusluvat ja laskutatte lähetteet.