Työlle automaattinen suorittaja.
Päivitetty yli viikko sitten

Asetuksissa ei saa olla päällä "ESTÄ työntekijän automaattinen asetus alueajoista?", jotta automaattinen suorittajan valinta työlle kohteen aluejaoista toimii.

Tuon asetuksen ollessa poissa päältä työlle asettuu suorittaja automaattisesti, kun valitset tai vaihdat työn työlajiketta.

Suorittaja vaihtuu vain jos:

1. Suorittajaa ei ole aikaisemmin valittu.

2. Työllä on vain yksi kohde

3. Sillä kohteella on aluejaossa käyttäjä valittuna, joko työlle valitun työlajikkeen tyypin mukaisessa tai oletushenkilö aluejakotyyppissä.

Aluejakotyyppejä pystytte muokkaamaan sivulta Aluejaot => Aluejakotyypit.

Aluejaot voi asettaa kohde kohtaisesti "Kohteen aluejaot"-nappulalla:

tai massana toiminnolla Aluejaot => Aluejako massavalinta.