Toistotyön työselosteen ja työn kuvauksen määräytyminen
Päivitetty yli viikko sitten

Toistotyölle asetettavan työselosteen tai työn kuvauksen voi asettaa määräytyväksi eri tavoin.

Asetuksista löytyy (Asetukset > Asiakkaan asetukset > HUOLTO: työn asetukset) seuraavat asetukset:

Asetuksia pääsee muokkaamaan oikealta kynä-painikkeesta, jolloin pääsee valitsemaan avautuvasta pudotusvalikosta tavan, jolla kopioituvalle työlle asetetaan työseloste tai työn kuvaus.

Työn kopioituessa työselosteen voi asettaa tulevan:

1. samaksi, kuin edellisellä työllä

2. alkuperäisen työlajikkeen mukaan

3. jäämään kokonaan tyhjäksi.

Mikäli alkuperäiselle työlajikkeelle ei ole määritetty selitystä, kopioituu seloste edelliseltä työltä.

Kun kopioitumisperuste on valittu, muista painaa Tallenna-painiketta!

Valinnan saa peruutettua ruksista.

Työn kuvauksen kopiointi perusteen määrittäminen tapahtuu vastaavasti kynäpainikkeen ja valikon kautta.

Ainoana erotuksena työn kuvauksen kopioimisessa on se, että sitä ei voi jättää tyhjäksi.