Miten ohitatte työtuntinimikkeen hinnan tarkistuksen.
Päivitetty yli viikko sitten

Oletuksena Firasor vaatii työtuntinimikkeelle tuntihinnan, jos valitsee Työtuntinimikkeen työlle.

Tälläisen työn tarkistetuksi asettaminen tai laskutusluvan antaminen epäonnistuu virheellä.

Tämä on sen takia, ettei vahingossa voi mennä töitä Ei laskutettavaa tilaan ohi laskutuksen, kun nimike valittu, mutta hintaa työtuntinimikkeelle ei ole.

Tämän tarkistuksen pystyy ottamaan pois päältä, jos esimerkiksi yrityksenne täytyy saada rivejä laskuille ilman tuntihintaa, eli 0 euron hintaisia tunteja.

Tämä onnistuu seuraavasti:

1. Navigoi asetuksiin Asetukset => Asetukset.

2. Aseta päälle asetus HUOLTO: Työn asetukset => Salli tuntityönimikkeelle hinta 0'