Miten asetetaan työlle oletus tuntityönimike
Päivitetty yli viikko sitten

Käytettäessä aina samaa tuntityönimikettä töitä luodessa, voidaan helpottaa täyttöä asettamalla oletus tuntityönimike.

Tällöin työlle lisättäessä "Työt ja tarvikkeet"-kenttä, tuntityönimike täyttyy automaattisesti.

Tuntityönimikkeen voi kuitenkin vielä vaihtaa kirjoittamalla eri nimen "Työtuntinimike"-kenttään ja valitsemalla uuden listalta.

Työlajikkeen kentän kautta

Työlajikkeiden tuntityö kentille voi asettaa oletus tuntityönimikkeen koko konsernille tai/ja toimipisteittäin.

Tämä onnistuu seuraavin askelin:

1. Siirtykää Työlajikkeet sivulle (Rekisterit => Työlajikkeet).

2. Hakekaa työlajikkeen, jonka kentälle haluatte asettaa oletustuntityönimikkeen ja painakaa "Muokkaa työlajikkeen kenttiä"-nappulaa.

3. Avatkaa tuntityönimike kentän muokkaus ja asettakaa "Oletus: tuntityönimike"-kenttiin haluamanne tuntityönimikkeet.

Jos toimipisteelle ei ole valittu tuntityönimikettä, mutta Konserni valintaan on, niin käytetään sillä toimipisteellä Konserni valintaa.

Yleinen

Jos työlajikkeen kentälle ei ole valittuna oletustuntityönimikkeitä, niin käytetään asetuksissa asetettavaa oletusta.

Asetuksen aktivointi:

1. Navigoi asetuksiin Asetukset => Asetukset.

2. Asetuksen löytää Yleiset asetukset => Oletus tuntityönimike.

3. Asetusta voi muokata painamalla ensiksi kynää ja tämän jälkeen kenttää napauttamalla, jolloin aukeavaan hakukenttään kirjoitatte haluamanne nimikkeen.

4. Tallenna nappi lisää valitun nimikkeen oletukseksi.

5. Asetus voidaan myöhemmin myös poistaa tyhjentämällä kenttä napauttamalla pienempää ruksia kentän sisällä.