Töiden rajaus tiimeillä.
Päivitetty yli viikko sitten

Töitä pystyy rajaamaan, joko kohteen tai suorittajan tiimin mukaan ohjelman eri toiminnossa.

Työlistauksessa

Avatkaa työlistaus, eli sivulle Työt (Töiden kirjaus => Työt).

Tarkasta hausta

löytyy "Tiimi:"-alkuiset kentät listauksen töiden rajaukseen tiimillä:

Kenttiä näytetään oletuksena vain ensimmäiset kenttä järjestyksenne mukaan, joten saatatte joutua painamaan "Näytä piilotettu X hakukenttää"-nappulaa, jos tiimi kentät ovat kenttä järjestyksenne lopussa.

Laskuttamattomissa töissä

Laskuttamattomista töistä laskujen luonti toimintoon (Laskutus => Laskuttamattomat työt) saa myös tiimi valinnoilla rajauksen.

Tämä onnistuu asettamalla, asetukset sivulta (Asetukset => Asetukset), päälle asetuksen

• Asiakasasetukset =>

• HUOLTO: Työn asetukset =>

• Näytetäänkö tiimi rajaus kentät laskuttamattomien töiden rajauksessa?

Tämän jälkeen toimintoon (Laskutus => Laskuttamattomat työt) ilmestyy tiimillä rajaus kentät.