Kaikki kokoelmat
Työt
Kohteen huoltomies työn suorittajana
Kohteen huoltomies työn suorittajana
Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Työn voi asettaa kohdistumaan automaattisesti kohteen huoltomiehelle. Työllä on kenttä Kohdista automaattisesti kohteen huoltomiehelle. Jos se on ruksattuna, työn suorittajaa ei voi enää manuaalisesti asettaa vaan aina tallennettaessa suorittajaksi asetetaan kohteen huoltomies. Jos ruksin poistaa, kohteen huoltomiestä ei enää automaattisesti aseteta työn suorittajaksi vaan sen voi manuaalisesti määrittää.

Töitä voi asettaa kohdistumaan kohteen huoltomiehelle joko:
- yksitellen ruksaamalla Kohdista automaattisesti kohteen huoltomiehelle -kentän työn muokkauksessa ja tallentamalla työn
- massana Työt-sivun Vaihda työntekijää... -painikkeesta, josta avautuvassa popupissa voi kerralla kohdistaa (tai poistaa kohdistuksen) kaikille haetuille töille

Työn suorittajaksi asetetaan kohteen huoltomies (jos työn Kohdista automaattisesti kohteen huoltomiehelle -kenttä on ruksattuna) aina kun:
- Aluejako luodaan tai sitä muokataan
- Työ tallennetaan
- Työ julkaistaan joka yö suorittuvassa eräajossa


Kun uusi työ luodaan, Oletuksena käytä työn suorittajana kohteen huoltomiestä-asetuksella voi valita onko Kohdista automaattisesti kohteen huoltomiehelle -kenttä ruksattuna vai ei. Tuo asetus on oletuksena ei-ruksattuna.

Lenkkityötä luotaessa (oikea työ luodaan kun on painanut Aloita tai Valmis), asetuksessa olevaa oletusta ei käytetä, vaan Kohdista automaattisesti kohteen huoltomiehelle -kenttä on ei-ruksattuna. Luotuja lenkkitöitä voi kuitenkin kohdistaa työn muokkauksessa, massakohdistuksessa ja aluejakojen päivityksessä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?