Mitkä työn kentät näytetään laskulla?

Mitkä työn kentistä näytetään työstä muodostetulla laskulla.

Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Työstä muodostettavan laskun näytettäviä tietoja voi muokata asetuksissa.

Laskulla näytettävät kentät ovat:

• Työnumero

• Päivämäärä

• Kohteen nimi

• Kohteen katuosoite.

• Kohdetarkennus

• Huoneisto

• Ilmoittajan nimi

• Työtilauksen kuvaus

• Tehdyn työn seloste

Kenttiä voi asettaa joko piiloon tai näkyville. Päivämääräkentässä näytettävää päivää voi myös muuttaa.

Oletuksena laskulla näytetään työn lopetuspäivämäärä. Voit säätää asetuksesta "Mikä työn aikakenttä näytetään laskulla?" myös muita vaihtoehtoja.

Työn lopetuspäivämäärä = Vain lopetuspäivämäärä näytetään (oletus).

Työn aloitus- ja lopetuspäivämäärät = Sekä aloitus- että lopetuspäivämäärät näytetään. Aloituspäivämäärä näytetään vain jos se poikkeaa lopetuspäivämäärästä.

Työn suorituksen päivämäärä = Työn suorituksen päivämäärä näytetään.

Julkaisu- ja lopetuspäivämäärä = Työn julkaisu- ja lopetuspäivämäärä.

Voit asettaa asetuksella Järjestetäänkö työt "Mikä työn aikakenttä näytetään laskulla" -asetuksessa valitun aikakentän mukaan? töistä muodostuvat laskurivit järjestymään Mikä työn aikakenttä näytetään laskulla? -asetuksessa valitun aikakentän mukaan.

Lisätäänkö 'Tarvikkeet:'-otsikkorivi?

Asetuksella Lisätäänkö 'Tarvikkeet:'-otsikkorivi? pystyt määrittämään lisätäänkö laskulle otsikkorivi 'Tarvikkeet:', ennen työn tarvikerivejä.

Lisätäänkö 'Työt:'-otsikkorivi?

Asetuksella Lisätäänkö 'Työt:'-otsikkorivi? pystyt määrittämään lisätäänkö laskulle otsikkorivi 'Työt:', ennen työn tuntityörivejä.