Kohteen poistamisen mukana poistuvat.

Miten määritätte mitä poistuu, kun poistatte kohteen?

Päivitetty yli viikko sitten

Toiminnot

Kohteen poistossa pystyy valitsemaan mitä muita toimintoja suoritetaan.

Toimintojen oletus suoritetaanko vai ei tieto, tulee asetuksista ja niitä voi muuttaa poisto kohtaisesti, jos on tarpeelliset oikeudet.

Toimintojen päivämäärä tiedon pystyy asettamaan kuka tahansa ja siihen tulee oletuksena kuluva päivä.

Poista tulevaisuudessa olevat työt

Poistaa sellaiset työt, jotka eivät ole merkattu valmiiksi, joilla on kyseinen kohde yhtenä työn kohteena ja jokin päivämäärä kentistä (julkaisupäivä, suorituspäivä, suunniteltu aika, sovittu aika) on tulevaisuudessa.

Lopeta tulevat toistettavat työt

Tyhjentää toistotiedot kaikilta töiltä, joilla on kyseinen kohde yhtenä työn kohteena.

Poista lenkeiltä

Poistaa kohteen kaikilta lenkeiltä.

Päätä sopimukset

Asettaa sellaisten sopimuksien, joissa Voimassa asti päivämäärää ei ole asetettu, tai se on suurempi, kuin annettu päivämäärä, Voimassa asti päivämäärän annettuun päivämäärään ja päivittää kohteen sopimustilanteen.

Päätä sopimuslaskutukset

Asettaa sellaisten sopimuslaskutuksien, joissa Voimassa asti päivämäärää ei ole asetettu, tai se on suurempi, kuin annettu päivämäärä, Voimassa asti päivämäärän annettuun päivämäärään ja päivittää kohteen sopimustilanteen.

Oletusvalinnat

Oletusvalinnat onnistuu valitsemaan asetuksista HUOLTO: Kohteiden asetukset osiosta Kohteen poiston oletus tila -alkuisilla asetuksilla.

Oletus valinnan vaihtaminen poistossa.

Asiakkaat => Kohteet -sivun käyttäjäryhmä oikeuksilla, jotka alkavat Kohteen poistossa valinta: -tekstillä, pystytte sallimaan ja estämään asetuksissa olevista oletustiloista eroavien valintojen asettamisen yksittäisen kohteen poistossa.

Manuaalinen suoritus.

Kaikki nämä toiminnot voi suorittaa myös manuaalisesti kohteen toiminto nappuloilla:

Nämä vaativat Asiakkaat => Kohteet -sivun käyttäjäryhmä oikeuden.

Joko Manuaalinen suoritus: -alkuisen

tai omansa kahdelle töitä käsittelevälle oikeudelle.