Työn valmistumiskuittaus sähköposti.

Miten määritätte minkälaiset sähköpostit muodostuvat työn valmiiksi kuittauksessa.

Santeri Hetekivi avatar
Tekijä: Santeri Hetekivi
Päivitetty yli viikko sitten

Lähetys

Sähköpostin saa lähettymään ruksaamalla Email kohdan työn muokkauksessa.

Otsikko

Sähköpostin otsikossa olevat tiedot pystyy valitsemaan asetuksella Yleiset asetukset => Sähköposti-ilmoituksen otsikossa näytettävät tiedot.

Viesti

Itse sähköpostin viesti koostuu seuraavista osista:

Näytettävät osiot

Asetuksella Asetukset -> Asetukset -> Asiakasasetukset -> HUOLTO: Työn asetukset => Sähköposti-ilmoituksessa näytettävät osiot.

Lisäteksti

Asetuksella Asetukset -> Asetukset -> Asiakasasetukset -> HUOLTO: Työn asetukset => Työn valmistumis kuittauksen sähköpostin lisäteksti.

HUOM: Tämä teksti tulee, vain jos lähetetään ilmoittajalle valmistumiskuittaus.

Terveisin teksti

Asetuksella Asetukset -> Asetukset -> Asiakasasetukset -> HUOLTO: Työn asetukset => Sähköpostin Terveisin teksti.