Kohdekohtaiset segmentin selosteet

Miten pystyt määrittämään segmenttien selosteita kohdekohtaisesti

D
Tekijä: Daniel Linna
Päivitetty yli viikko sitten

Asettaminen

Miten lisäät, muokkaat ja poistat kohdekohtaisia segmenttien selosteita.

Oikeus

Lisätäksenne kohdekohtaisia segmenttien selosteita, käyttäjäryhmänne tarvitsee oikeuden Asiakkaat > Kohteet > Kohdekohtaisen segmentin muokkaus

Avaaminen

Selosteen avaaminen tapahtuu klikkaamalla Huoltokalenteri-välilehdeltä haluamasi segmentin nimeä.

Mikäli käyttäjällä ei ole oikeutta muokata kohdekohtaisen segmentin selostetta, avautuu ponnahdusikkuna, jossa näytetään kyseisen segmentin kohdekohtainen kuvaus. Jos kohdekohtaista kuvausta ei ole asetettu, näytetään segmentin palvelukuvaus.

Mikäli on oikeus muokata, tästä avautuu ponnahdusikkuna, josta voit lisätä ja päivittää segmentin kuvauksen kohdekohtaisesti.

Seloste

Ponnahdusikkunan Seloste-kenttään pystyt asettamaan kohdekohtaisen selosteen. Oletuksena seloste tulee segmentin Palvelukuvaus-kentästä.

Kohdekohtainen seloste tallennetaan vain jos se ei ole tyhjä, eikä sama kuin segmentillä oleva Palvelukuvaus.

Jos kohdekohtaista selostetta ei ole, niin käytetään segmentin tietoja.

Lisääminen

Saat lisättyä kohdekohtaisen segmentin selosteen muokkaamalla oletuskuvausta, ja klikkaamalla Lisää.

Muokkaaminen

Muokkaaminen onnistuu tämän jälkeen samassa ponnahdusikkunassa. Kun kyseisellä segmentillä on jo kohdekohtainen seloste, on ponnahdusikkunassa Päivitä-painike. Muokkaamalla selostetta ja klikkaamalla Päivitä, päivitetään kohteen segmentin seloste.

Poistaminen

Kohdekohtaisen segmentin selosteen poistaminen tapahtuu tyhjentämällä Seloste-kenttä, ja klikkaamalla Päivitä.

Kun annettu kuvaus on tyhjä, tai sama kuin segmentin taakse tallennettu Palvelukuvaus, poistetaan kohdekohtainen segmentti kokonaan.

Näkyminen huoltokalenterissa

Kohdekohtaiset segmenttien selosteet näytetään huoltokalenterissa niille kuuluvien työlajikkeiden mukaan. Mikäli on valittuna Näytä kohteen työlajikkeet -näkymä, näytetään sellaiset segmentit joilla on kohdekohtaisia työlajikkeita. Voit lukea lisää kohdekohtaisten työlajikkeiden näyttämisestä tästä ohjeesta.

Mikäli on valittuna Näytä kaikki työlajikkeet, näytetään myös kaikki segmentit.

Nämä valinnat vaikuttavat myös kun huoltokirjan viedään Excel-tiedostoon.